Salami rogal to jedno z najpopularniejszych salami. Odpowiednia długość dojrzewania oraz idealnie dobrane przyprawy w połączeniu z nietypowym kształtem sprawiają, że klienci bardzo często sięgają po ten produkt.
Pakowany w atmosferze ochronnej.Przechowywać w temperaturze od +2°C do +25°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni. Powstawanie białego nalotu jest procesem naturalnym i nie ma negatywnego wpływu na jakość produktu.Długo suszyliśmy najlepsze mięso, aby każdy kęs kabanosów dostarczał intensywnych doznań smakowych i utwierdzał Cię w przekonaniu, że sięgasz po...
Pakowany w atmosferze ochronnej.Powstawanie białego nalotu jest procesem naturalnym i nie ma negatywnego wpływu na jakość produktu.Przechowywać w temperaturze od +2°C do +25°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni.Mała przyjemność? Mały głód? Wycieczka?Wrzuć porcję kabanosów do torby, czy plecaka i ruszaj w podróż. Codzienną lub wakacyjną...