Mleko: Zawiera
Gorczyca: Zawiera
Soja: Zawiera
Pszenica: Zawiera
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
MSG (glutaminian): Nie zawiera
woda
fasola biała 34%
kiełbasa 11% (mięso wieprzowe 68%, woda, skrobia ziemniaczana, sól, błonnik pszenny, przyprawy, izolat białka soi, substancja zagęszczająca: E407, stabilizator: E450, glukoza, przeciwutleniacz: E301, substancja konserwująca: E250)
boczek wędzony 3,5% (boczek wieprzowy 85%, woda, sól, glukoza, przeciwutleniacz: E316, stabilizator: E450, regulator kwasowości: E331, substancja zagęszczająca: E407, substancja konserwująca: E250)
koncentrat pomidorowy 3,5%
skrobia kukurydziana modyfikowana
cukier
cebula 1,3%
mąka pszenna
sól
czosnek świeży
mieszanka przyprawowo-smakowa [sól, cukier, marchew, ekstrakt drożdżowy, cebula, zioła, barwnik (ryboflawiny)]
musztarda (woda, gorczyca, ocet, cukier, sól, przyprawy)
aromaty
aromat dymu wędzarniczego (zawiera mleko)
przyprawy
Wymiar liczbowy: 600
Przechowywanie: Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Fasolka po bretońsku z kiełbasą i boczkiem w sosie pomidorowym
duża porcja!
przygotowane bez zastosowania: MOM (mięsa oddzielonego mechanicznie), glutaminianu monosodowego
Rozmiar opakowania: 600
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 3 Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: Opakowanie zawiera 3 sugerowane porcje produktu.
Podgrzewać na płycie grzejnej / palniku: Zawartość opakowania przełożyć do garnka. Podgrzewać na niewielkim ogniu, stale mieszając przez 7-10 minut. Od temperatury otoczenia
Odgrzać w kuchence mikrofalowej: W kuchence mikrofalowej (850 W): Zawartość opakowania przełożyć do głębokiego talerza. Podgrzewać przy maksymalnej mocy przez 3-4 minuty. Produkt po otwarciu i podgrzaniu należy spożyć w całości. Od temperatury otoczenia