Stan: Ten produkt nie występuje już w magazynie
Nowy produkt
Holenderski ser kozi - półtwardy ser podpuszczkowy dojrzewający z mleka koziego.
Ser przechowywać w temperaturze +1°C - +8°C.
Skórka sera jest niejadalna.
Data dostępności:
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna (kJ) | 1511 | |
Wartość energetyczna (kcal) | 365kcal | |
Tłuszcz (g) | 31g | |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 19g | |
Węglowodany (g) | 0g | |
w tym cukry (g) | 0g | |
Białko (g) | 22g | |
Sól (g) | 1,6g |
Składniki: pasteryzowane mleko kozie, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna.
Wyprodukowano w Holandii.
Dystrybutor: EUROSER Dairy Group Sp. z o.o., ul. Geologiczna 20, 02-246 Warszawa.