5900531004537
Stan: Ten produkt nie występuje już w magazynie
Nowy produkt
Data dostępności:
w 100 g | |
---|---|
Wartość energetyczna | 350 kJ / 82 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 11 g |
w tym cukry | 11 g |
Białko | 9,6 g |
Sól | 0,06 g |
Mleko: Zawiera
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
Składniki modyfikowane genetycznie: Nie zawiera
mleko pasteryzowane
wsad waniliowy 20% (cukier, woda, błonnik cytrusowy, zagęszczony sok z cytryny, ekstrakt wanilii, mielona laska wanilii)
żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 150
Przygotowanie i stosowanie: Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania.
Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze od +1°C do +6°C.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Jogurt typu islandzkiego waniliowy
kremowy
bogaty w białko
z mieloną laską wanilii
bez GMO*
*z mleka od krów karmionych paszami bez genetycznie zmodyfikowanych organizmów
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
Adres producenta: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy ul. Forteczna 3 18-421 Piątnica
Jogurt o smaku truskawkowym z mlekiem i żywymi kulturami bakterii. Masa netto : 115g Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Jogurt o smaku truskawkowym z mlekiem i żywymi kulturami bakterii. Masa netto : 290g Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.