Najlepiej smakuje po schłodzeniu.
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +25°C.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
Konserwa sterylizowana, szynka wieprzowa z połączonych kawałków mięsa z dodaną wodą.
w 100 gWartość energetyczna479 kJ / 114 kcalTłuszcz4,9 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone2,0 gWęglowodany0,5 gw tym cukry0 gBiałko17 gSól2,0 g
Seler: Może zawieraćZboża zawierające gluten: Może zawieraćMleko: Może zawieraćGorczyca: Może zawieraćSoja: Może zawieraćFormat oznakowania alergenów: Tłusty drukmięso wieprzowe z szynki (80%)wodasólżelatyna wieprzowastabilizatory: trifosforany, polifosforanywzmacniacz smaku: glutaminian monosodowyprzeciwutleniacz: askorbinian sodusubstancja konserwująca: azotyn soduŚrednia zawartość galarety 25%