w 100 g: | |
---|---|
wartość energetyczna | 851 kJ / 205 kcal |
tłuszcz | 15 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 9,9 g |
węglowodany | 5,4 g |
w tym cukry | 5,2 g |
białko | 12 g |
sól | 2,3 g |
Wapń | 333 mg (42% RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)). |
Tradycyjny ser dojrzewający stworzony przez radzyńskich serowarów. Wyróżniają go liczne oczka oraz słodkawy smak dopełniony orzechową nutą. masa netto :135g Przechowywać w temperaturze 0°C do +10°C.
Serek homogenizowany o smaku truskawkowym. Masa netto: 150g Produkt przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C.
Serek homogenizowany z kawałkami czekolady. Masa netto: 150g Produkt przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C.