Stan: Ten produkt nie występuje już w magazynie
Nowy produkt
Smaczny pasztet wieprzowy. Polecany na kanapki.
Data dostępności:
Produkt może zawierać: MLEKO, SELER i GORCZYCĘ.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 1126kJ/272kcal
Tłuszcz 24g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 8,6g
Węglowodany 3,9g, w tym cukry 0,7g
Białko 10g
Sól 1,6g
Składniki: mięso z głów wieprzowych, tłuszcz wieprzowy, woda, wątroba wieprzowa, skórki wieprzowe, kasza manna (z PSZENICY), skrobia ziemniaczana, przyprawy i ich ekstrakty, sól, emulgator: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, regulatory kwasowości: mleczan potasu, octan potasu, białko SOJOWE, aromaty, stabilizator: cytryniany sodu, białko wieprzowe, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, substancja konserwująca: azotyn sodu, zawartość składników wieprzowych 72,6%.
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO “JBB” IMPORT-EKSPORT J. BAŁDYGA
ul. Kościelna 25,
07-437 Łyse
Pakowany w atmosferze ochronnej.Przechowywać w temperaturze od +2°C do +25°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni. Powstawanie białego nalotu jest procesem naturalnym i nie ma negatywnego wpływu na jakość produktu.Długo suszyliśmy najlepsze mięso, aby każdy kęs kabanosów dostarczał intensywnych doznań smakowych i utwierdzał Cię w przekonaniu, że sięgasz po...
Pakowany w atmosferze ochronnej.Przechowywać w temperaturze od +2°C do +25°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni. Powstawanie białego nalotu jest procesem naturalnym i nie ma negatywnego wpływu na jakość produktu.Długo suszyliśmy najlepsze mięso, aby każdy kęs kabanosów dostarczał intensywnych doznań smakowych i utwierdzał Cię w przekonaniu, że sięgasz po...
Pakowany w atmosferze ochronnej.Przechowywać w temperaturze od +2°C do +25°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni. Powstawanie białego nalotu jest procesem naturalnym i nie ma negatywnego wpływu na jakość produktu.Długo suszyliśmy najlepsze mięso, aby każdy kęs kabanosów dostarczał intensywnych doznań smakowych i utwierdzał Cię w przekonaniu, że sięgasz po...
Wyjątkowy wędzony produkt wśród wędlin surowych. Wyprodukowana na bazie najlepszego mięsa wieprzowego. Z wyczuwalnym aromatem gorczycy, pieprzu, majeranku oraz czosnku.
Wyrób drobiowo- wieprzowy homogenizowany z warzywami parzony, w osłonce niejadalnej.
Polędwica drobiowa przygotowana z mięsa z fileta z kurczaka. Zawiera tylko 2% tłuszczu. Idealna na śniadanie.
Salami rogal to jedno z najpopularniejszych salami. Odpowiednia długość dojrzewania oraz idealnie dobrane przyprawy w połączeniu z nietypowym kształtem sprawiają, że klienci bardzo często sięgają po ten produkt.
Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, która swój niepowtarzalny smak zawdzięcza starannie dobranym, naturalnym przyprawom, które doskonale współgrają z najwyższą jakością mięsa.
Zadowoli wyszukane gusta prawdziwych koneserów surowych wędlin, niepowtarzalny smak i ciemnobrązową barwę zawdzięcza wędzeniu za pomocą zimnego dymu.
Delikatny schab wieprzowy, złociście uwędzony o łagodnym smaku. Jedna z najchętniej wybieranych wędzonek przez klientów wędlin śniadaniowych.