2924010000000
Stan: Ten produkt nie występuje już w magazynie
Nowy produkt
Data dostępności:
Vacum.
Osłonka niejadalna.
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C
Firma Tarczyński S.A. jest niekwestionowanym liderem w produkcji kabanosów oraz czołowym producentem wysokojakościowych wędlin z segmentu “premium”. Produkcja wyrobów odbywa się w jednym z najnowocześniejszych parków maszynowych w Europie zlokalizowanym w zakładzie w Ujeźdźcu Małym oraz w drugim wyspecjalizowanym zakładzie w Bielsku Białej. Dzięki rodzinnej pasji, wiedzy, a także innowacyjnemu spojrzeniu na branżę mięsną, firma Tarczyński już od ponad 25 lat dostarcza zarówno na polskie, jak i zagraniczne stoły wędliny o najwyższej jakości i unikalnych walorach smakowych.
Wyrób drobiowy, grubo rozdrobniony, parzony. Wyprodukowany z dodatkiem białka wieprzowego.
w 100 g:Wartość energetyczna: 364 kJ/ 86 kcalTłuszcz: 1,5 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 gWęglowodany: 1,9 gw tym cukry: 0,5 gBiałko: 16 gSól: 2,1 g
Seler: Może zawieraćZboża zawierające gluten: Może zawieraćJaja: Może zawieraćMleko: ZawieraGorczyca: Może zawieraćOrzechy: Może zawieraćSezam: Może zawieraćSoja: Może zawieraćFormat oznakowania alergenów: Tłusty drukInformacje o dodatkach: pozostały tekst: Bez dodatku fosforanówfilet z kurczaka 85%wodaskrobiasólbiałko serwatkowe (zawiera białka mleka)białko wieprzowestabilizatory: cytryniany sodu, karagenglukozaprzyprawy i ich ekstraktyprzeciwutleniacz: izoaskorbinian soduwzmacniacz smaku: glutaminian monosodowysubstancja konserwująca: azotyn sodu
Pakowany w atmosferze ochronnej.Przechowywać w temperaturze od +2°C do +25°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni. Powstawanie białego nalotu jest procesem naturalnym i nie ma negatywnego wpływu na jakość produktu.Długo suszyliśmy najlepsze mięso, aby każdy kęs kabanosów dostarczał intensywnych doznań smakowych i utwierdzał Cię w przekonaniu, że sięgasz po...
Pakowany w atmosferze ochronnej.Przechowywać w temperaturze od +2°C do +25°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni. Powstawanie białego nalotu jest procesem naturalnym i nie ma negatywnego wpływu na jakość produktu.Długo suszyliśmy najlepsze mięso, aby każdy kęs kabanosów dostarczał intensywnych doznań smakowych i utwierdzał Cię w przekonaniu, że sięgasz po...
Pakowany w atmosferze ochronnej.Przechowywać w temperaturze od +2°C do +25°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni. Powstawanie białego nalotu jest procesem naturalnym i nie ma negatywnego wpływu na jakość produktu.Długo suszyliśmy najlepsze mięso, aby każdy kęs kabanosów dostarczał intensywnych doznań smakowych i utwierdzał Cię w przekonaniu, że sięgasz po...
Wyjątkowy wędzony produkt wśród wędlin surowych. Wyprodukowana na bazie najlepszego mięsa wieprzowego. Z wyczuwalnym aromatem gorczycy, pieprzu, majeranku oraz czosnku.
Wyrób drobiowo- wieprzowy homogenizowany z warzywami parzony, w osłonce niejadalnej.
Polędwica drobiowa przygotowana z mięsa z fileta z kurczaka. Zawiera tylko 2% tłuszczu. Idealna na śniadanie.
Salami rogal to jedno z najpopularniejszych salami. Odpowiednia długość dojrzewania oraz idealnie dobrane przyprawy w połączeniu z nietypowym kształtem sprawiają, że klienci bardzo często sięgają po ten produkt.
Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, która swój niepowtarzalny smak zawdzięcza starannie dobranym, naturalnym przyprawom, które doskonale współgrają z najwyższą jakością mięsa.
Zadowoli wyszukane gusta prawdziwych koneserów surowych wędlin, niepowtarzalny smak i ciemnobrązową barwę zawdzięcza wędzeniu za pomocą zimnego dymu.
Delikatny schab wieprzowy, złociście uwędzony o łagodnym smaku. Jedna z najchętniej wybieranych wędzonek przez klientów wędlin śniadaniowych.