5906775670033
Stan: Ten produkt nie występuje już w magazynie
Nowy produkt
Data dostępności:
100 g produktu: | |
---|---|
Wartość energetyczna: | 1006 kJ / 241 kcal |
Tłuszcz: | 15 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 5,9 g |
Węglowodany | 1,5 g |
w tym cukry | 1,3 g |
Białko | 25 g |
Sól | 3,8 g |
Pakowany w atmosferze ochronnej.Przechowywać w temperaturze od +2°C do +25°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni. Powstawanie białego nalotu jest procesem naturalnym i nie ma negatywnego wpływu na jakość produktu.Długo suszyliśmy najlepsze mięso, aby każdy kęs kabanosów dostarczał intensywnych doznań smakowych i utwierdzał Cię w przekonaniu, że sięgasz po...
Pakowany w atmosferze ochronnej.Przechowywać w temperaturze od +2°C do +25°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni. Powstawanie białego nalotu jest procesem naturalnym i nie ma negatywnego wpływu na jakość produktu.Długo suszyliśmy najlepsze mięso, aby każdy kęs kabanosów dostarczał intensywnych doznań smakowych i utwierdzał Cię w przekonaniu, że sięgasz po...
Pakowany w atmosferze ochronnej.Przechowywać w temperaturze od +2°C do +25°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni. Powstawanie białego nalotu jest procesem naturalnym i nie ma negatywnego wpływu na jakość produktu.Długo suszyliśmy najlepsze mięso, aby każdy kęs kabanosów dostarczał intensywnych doznań smakowych i utwierdzał Cię w przekonaniu, że sięgasz po...
Wyjątkowy wędzony produkt wśród wędlin surowych. Wyprodukowana na bazie najlepszego mięsa wieprzowego. Z wyczuwalnym aromatem gorczycy, pieprzu, majeranku oraz czosnku.
Wyrób drobiowo- wieprzowy homogenizowany z warzywami parzony, w osłonce niejadalnej.
Polędwica drobiowa przygotowana z mięsa z fileta z kurczaka. Zawiera tylko 2% tłuszczu. Idealna na śniadanie.
Smaczny pasztet wieprzowy. Polecany na kanapki.
Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, która swój niepowtarzalny smak zawdzięcza starannie dobranym, naturalnym przyprawom, które doskonale współgrają z najwyższą jakością mięsa.
Zadowoli wyszukane gusta prawdziwych koneserów surowych wędlin, niepowtarzalny smak i ciemnobrązową barwę zawdzięcza wędzeniu za pomocą zimnego dymu.