Stan: Ten produkt nie występuje już w magazynie
Nowy produkt
Serek homogenizowany z kawałkami czekolady.
Masa netto: 150g
Produkt przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C.
Data dostępności:
Składniki: mleko, śmietanka, cukier, kawałki czekolady 1,8%, naturalny aromat waniliowy, kultury bakterii mlekowych.
Jogurt o smaku truskawkowym z mlekiem i żywymi kulturami bakterii. Masa netto : 115g Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Jogurt o smaku truskawkowym z mlekiem i żywymi kulturami bakterii. Masa netto : 290g Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Ser dojrzewający typu holenderskiego o delikatnym, lekko mlecznym smaku. Polecany na tosty i kanapki. Przechowywać w temperaturze 0°C do +10°C.
Dojrzewający ser typu szwajcarsko-holenderskiegoz nielicznymi, drobnymi oczkami. Łagodny w smaku, wyróżnia sie dyskretnym aromatem z mleczną nutą. Przechowywać w temperaturze 0°C do +10°C. Zawartość laktozy poniżej 0,01g/100g.
Dojrzewający ser typu szwajcarskiego. Cechuje się licznymi oczkami oraz wyrazistym smakiem ze słodką nutą. Doskonale sprawdza sie na kanapkach,w sałatce czy koreczkach. Przechowywać w temperaturze 0°C do +10°C
Tradycyjny ser dojrzewający stworzony przez radzyńskich serowarów. Wyróżniają go liczne oczka oraz słodkawy smak dopełniony orzechową nutą. masa netto :135g Przechowywać w temperaturze 0°C do +10°C.
Serek homogenizowany o smaku truskawkowym. Masa netto: 150g Produkt przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C.
Serek homogenizowany o smaku waniliowym. Masa netto: 150g Produkt przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C.