Stan: Ten produkt nie występuje już w magazynie
Nowy produkt
Zadowoli wyszukane gusta prawdziwych koneserów surowych wędlin, niepowtarzalny smak i ciemnobrązową barwę zawdzięcza wędzeniu za pomocą zimnego dymu.
Data dostępności:
Produkt może zawierać gluten, soję, pochodne mleka łącznie z laktozą.
Wartość odżywcza | 100 g |
Wartość energetyczna | 136 kcal |
Tłuszcz | 7 g |
Węglowodany | 1 g |
Białko | 18 g |
Sól | 3,2 g |
Składniki: Mięso wieprzowe 80%, woda, sól, glukoza, stabilizatory: E451, E452, E331, E330, substancja zagęszczająca E407, przeciwutleniacz E301, białko wieprzowe (w tym kolagenowe), wzmacniacz smaku E621, aromat dymu wędzarniczego, substancja konserwująca E250.
Wędliniarnia HAJKA
Milewko 20, 86-170 Nowe
Pakowany w atmosferze ochronnej.Przechowywać w temperaturze od +2°C do +25°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni. Powstawanie białego nalotu jest procesem naturalnym i nie ma negatywnego wpływu na jakość produktu.Długo suszyliśmy najlepsze mięso, aby każdy kęs kabanosów dostarczał intensywnych doznań smakowych i utwierdzał Cię w przekonaniu, że sięgasz po...
Pakowany w atmosferze ochronnej.Przechowywać w temperaturze od +2°C do +25°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni. Powstawanie białego nalotu jest procesem naturalnym i nie ma negatywnego wpływu na jakość produktu.Długo suszyliśmy najlepsze mięso, aby każdy kęs kabanosów dostarczał intensywnych doznań smakowych i utwierdzał Cię w przekonaniu, że sięgasz po...
Pakowany w atmosferze ochronnej.Przechowywać w temperaturze od +2°C do +25°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni. Powstawanie białego nalotu jest procesem naturalnym i nie ma negatywnego wpływu na jakość produktu.Długo suszyliśmy najlepsze mięso, aby każdy kęs kabanosów dostarczał intensywnych doznań smakowych i utwierdzał Cię w przekonaniu, że sięgasz po...
Wyjątkowy wędzony produkt wśród wędlin surowych. Wyprodukowana na bazie najlepszego mięsa wieprzowego. Z wyczuwalnym aromatem gorczycy, pieprzu, majeranku oraz czosnku.
Wyrób drobiowo- wieprzowy homogenizowany z warzywami parzony, w osłonce niejadalnej.
Polędwica drobiowa przygotowana z mięsa z fileta z kurczaka. Zawiera tylko 2% tłuszczu. Idealna na śniadanie.
Smaczny pasztet wieprzowy. Polecany na kanapki.
Salami rogal to jedno z najpopularniejszych salami. Odpowiednia długość dojrzewania oraz idealnie dobrane przyprawy w połączeniu z nietypowym kształtem sprawiają, że klienci bardzo często sięgają po ten produkt.
Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, która swój niepowtarzalny smak zawdzięcza starannie dobranym, naturalnym przyprawom, które doskonale współgrają z najwyższą jakością mięsa.
Delikatny schab wieprzowy, złociście uwędzony o łagodnym smaku. Jedna z najchętniej wybieranych wędzonek przez klientów wędlin śniadaniowych.