Ceniony za kształt dużego kręgu, którego wielkość w procesie dojrzewania wpływa na smak, początkowo łagodny, a następnie coraz bardziej wyrazisty o lekko owocowej nucie. Wyróżniający się regularnymi oczkami o mocno charakterystycznym zapachu.
Serek homogenizowany z kawałkami czekolady. Masa netto: 150g Produkt przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C.
Serek homogenizowany o smaku truskawkowym. Masa netto: 150g Produkt przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C.
Serek homogenizowany o smaku waniliowym. Zawartość tłuszczu 3,5%. Masa netto- 200g. Przechowywać w temperaturze od 0°C do 6°C.
Ser dojrzewający typu holenderskiego o delikatnym, lekko mlecznym smaku. Polecany na tosty i kanapki. Przechowywać w temperaturze 0°C do +10°C.
Królewiecki Szwajcar to bardzo smaczny szwajcarski ser dojrzewający, którego charakterystyczną cechą są niesymetryczne dziury. Jego delikatnie mleczy smak z delikatną nutą orzecha powoduje, że sprawdza się w roli sera dla całej rodziny. Na kanapki, do dań zapiekanych lub do sałatek. Przyjemnie pachnie i ma świetną konsystencję – zwartą, gęstą i wyraźną.
Tradycyjny ser dojrzewający stworzony przez radzyńskich serowarów. Wyróżniają go liczne oczka oraz słodkawy smak dopełniony orzechową nutą. masa netto :135g Przechowywać w temperaturze 0°C do +10°C.
Dojrzewający ser typu szwajcarsko-holenderskiegoz nielicznymi, drobnymi oczkami. Łagodny w smaku, wyróżnia sie dyskretnym aromatem z mleczną nutą. Przechowywać w temperaturze 0°C do +10°C. Zawartość laktozy poniżej 0,01g/100g.