Ser DarzBór natural podpuszczkowy, dojrzewający. Przechowywać w temperaturze od +2°C do +10°C. Powłoka sera nie jest jadalna.
Ceniony za kształt dużego kręgu, którego wielkość w procesie dojrzewania wpływa na smak, początkowo łagodny, a następnie coraz bardziej wyrazisty o lekko owocowej nucie. Wyróżniający się regularnymi oczkami o mocno charakterystycznym zapachu.
Serek homogenizowany z kawałkami czekolady. Masa netto: 150g Produkt przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C.
Serek homogenizowany o smaku truskawkowym. Masa netto: 150g Produkt przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C.
Serek homogenizowany o smaku waniliowym. Masa netto: 150g Produkt przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C.
Rycki Edam - SM Ryki. Wyjątkowy, łagodny ser pełnotłusty typu holendersko – szwajcarskiego. Charakteryzuje się doskonałym, delikatnym smakiem, wzbogaconym orzechową nutą. Posiada elastyczny, jasnożółty miąższ.
Serek homogenizowany o smaku waniliowym. Zawartość tłuszczu 3,5%. Masa netto- 200g. Przechowywać w temperaturze od 0°C do 6°C.