Serek homogenizowany z kawałkami czekolady. Masa netto: 150g Produkt przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C.
Serek homogenizowany o smaku truskawkowym. Masa netto: 150g Produkt przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C.
Serek homogenizowany o smaku waniliowym. Zawartość tłuszczu 3,5%. Masa netto- 200g. Przechowywać w temperaturze od 0°C do 6°C.
Dojrzewający ser typu szwajcarskiego. Cechuje się licznymi oczkami oraz wyrazistym smakiem ze słodką nutą. Doskonale sprawdza sie na kanapkach,w sałatce czy koreczkach. Przechowywać w temperaturze 0°C do +10°C
Ser dojrzewający typu holenderskiego o delikatnym, lekko mlecznym smaku. Polecany na tosty i kanapki. Przechowywać w temperaturze 0°C do +10°C.
Tradycyjny ser dojrzewający stworzony przez radzyńskich serowarów. Wyróżniają go liczne oczka oraz słodkawy smak dopełniony orzechową nutą. masa netto :135g Przechowywać w temperaturze 0°C do +10°C.
Dojrzewający ser typu szwajcarsko-holenderskiegoz nielicznymi, drobnymi oczkami. Łagodny w smaku, wyróżnia sie dyskretnym aromatem z mleczną nutą. Przechowywać w temperaturze 0°C do +10°C. Zawartość laktozy poniżej 0,01g/100g.