Serek homogenizowany o smaku waniliowym. Zawartość tłuszczu 3,5%. Masa netto- 200g. Przechowywać w temperaturze od 0°C do 6°C.
Ser dojrzewający typu holenderskiego o delikatnym, lekko mlecznym smaku. Polecany na tosty i kanapki. Przechowywać w temperaturze 0°C do +10°C.
Tradycyjny ser dojrzewający stworzony przez radzyńskich serowarów. Wyróżniają go liczne oczka oraz słodkawy smak dopełniony orzechową nutą. masa netto :135g Przechowywać w temperaturze 0°C do +10°C.
Dojrzewający ser typu szwajcarsko-holenderskiegoz nielicznymi, drobnymi oczkami. Łagodny w smaku, wyróżnia sie dyskretnym aromatem z mleczną nutą. Przechowywać w temperaturze 0°C do +10°C. Zawartość laktozy poniżej 0,01g/100g.
Królewski to ser szlachetny i wyszukany, który nadaje potrawom charakteru. Doskonały z tradycyjnie wypiekanym pieczywem. Idealnie komponuje się z gruszką, melonem i kieliszkiem wytrawnego wina.
Szlachetny ser dojrzewający, lekki nie tylko w smaku dzięki obniżonej zawartości tłuszczu. Doskonały z ziarnistym razowcem i sałatą.
Dojrzewający ser Babumi typu szwajcarskiego jest bardzo często wybierany jako ser rodzinny, świetnie nadający się tak na kanapki, jak i do różnych dań zapiekanych. Ma delikatny, mleczny smak z wyraźną nutą słodyczy, a więc chętnie stanowi przekąskę podawaną np. z sosami, czy warzywami.
Twaróg półtłusty z 4% zawartością tłuszczu z naturalnych składników. Masa netto-200g. Przechowywać w temperaturze od 0°C do +8°C.