8000500180709
Stan:
Nowy produkt
Data dostępności:
| Średnia wartość odżywcza 100 g | baton (21,5 g) | |
|---|---|---|
| Wartość energetyczna (kJ/kcal) | 2384/572 | 510/122 |
| Tłuszcz (g) | 37,3 | 8 |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 17,3 | 3,7 |
| Węglowodany (g) | 49,5 | 10,6 |
| w tym cukry (g) | 41,2 | 8,9 |
| Białko (g) | 8,6 | 1,8 |
| Sól (g) | 0,272 | 0,058 |
| * Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal) |
4 rodzaje specjałów czekoladowych w mlecznej czekoladzie: Nugatowa, Śmietankowa, Orzechowo-migdałowa, Pralinowa
4 rodzaje specjałów czekoladowych z migdałami: Orzechowo-migdałowa, Biała z migdałami i chrupkami, Deserowa mleczna z migdałami, Mleczna z migdałowym nugatem.
Wisełka w czekoladzie, ciasto biszkoptowe przekładane warstwą kakaową z alkoholem oblane czekoladą. Opakowanie 450 gram.
Ciasto biszkoptowe o smaku likieru jajecznego, przekładane warstwą karmelową, oblane czekoladą. Opakowanie 450g.
Cukierki kakaowe o smaku pomarańczowym z alkoholem w czekoladzie. Opakowanie 350gram.