Stan: Ten produkt nie występuje już w magazynie
Nowy produkt
4 rodzaje specjałów czekoladowych z migdałami: Orzechowo-migdałowa, Biała z migdałami i chrupkami, Deserowa mleczna z migdałami, Mleczna z migdałowym nugatem.
Data dostępności:
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||
|
Składniki:cukier, tłuszcz kakaowy, pełne mleko w proszku, miazga kakaowa, migdały, śmietanka w proszku (z mleka), orzechy laskowe, laktoza (z mleka), maślanka w proszku (z mleka), produkt z serwatki (z mleka), mąka ryżowa, emulgator: lecytyny (soja), syrop glukozowy, miód, białko pszenne, tłuszcze roślinne (kokosowy, palmowy), sól, słód pszenny, aromaty, siekane pistacje, białko jaj kurzych, skrobia ziemniaczana, Czekolada mleczna z orzechami i migdałami: masa kakaowa minimum 32%; czekolada mleczna deserowa z migdałami: masa kakaowa minimum 45%; biała czekolada z migdałami i chrupkami ryżowymi: masa kakaowa minimum 28%; czekolada mleczna z białym nugatem migdałowo-miodowym: masa kakaowa minimum 32%
Dystrybutor: STORCK Sp. z o.o., ul. Przyokopowa 26, 01-208 Warszawa.
Torcik Wedlowski ręcznie dekorowany 250g, jedyny w swoim rodzaju przekładany kremem orzechowym oblany intensywną wedlowską czekoladą.
4 rodzaje specjałów czekoladowych w mlecznej czekoladzie: Nugatowa, Śmietankowa, Orzechowo-migdałowa, Pralinowa
Wisełka w czekoladzie, ciasto biszkoptowe przekładane warstwą kakaową z alkoholem oblane czekoladą. Opakowanie 450 gram.
Ciasto biszkoptowe o smaku likieru jajecznego, przekładane warstwą karmelową, oblane czekoladą. Opakowanie 450g.
Cukierki kakaowe o smaku pomarańczowym z alkoholem w czekoladzie. Opakowanie 350gram.
Ferrero Rocher Chrupiący wafelek z kremowym nadzieniem i orzechem laskowym w czekoladzie 100 g. Pzrechowywać w suchym i chodnym miejscu.