Stan: Ten produkt nie występuje już w magazynie
Nowy produkt
4 rodzaje specjałów czekoladowych w mlecznej czekoladzie: Nugatowa, Śmietankowa, Orzechowo-migdałowa, Pralinowa
Data dostępności:
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||
|
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, orzechy laskowe (7,6%), miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), laktoza (z mleka), maślanka w proszku (z mleka), odtłuszczone mleko w proszku, tłuszcz mleczny, siekane migdały (1,3%), dekstroza, emulgator: lecytyny (soja), kakao niskotłuszczowe, aromaty, sól, Czekolada mleczna z nadzieniem nugatowym: masa kakaowa minimum 32%; czekolada śmietankowa: masa kakaowa minimum 32%; czekolada mleczna z orzechami i migdałami: masa kakaowa minimum 32%; czekolada mleczna z nadzieniem pralinowym: masa kakaowa minimum 32%
Dystrybutor: STORCK Sp. z o.o., ul. Przyokopowa 26, 01-208 Warszawa.
4 rodzaje specjałów czekoladowych z migdałami: Orzechowo-migdałowa, Biała z migdałami i chrupkami, Deserowa mleczna z migdałami, Mleczna z migdałowym nugatem.
Wisełka w czekoladzie, ciasto biszkoptowe przekładane warstwą kakaową z alkoholem oblane czekoladą. Opakowanie 450 gram.
Ciasto biszkoptowe o smaku likieru jajecznego, przekładane warstwą karmelową, oblane czekoladą. Opakowanie 450g.
Cukierki kakaowe o smaku pomarańczowym z alkoholem w czekoladzie. Opakowanie 350gram.
Ferrero Rocher Chrupiący wafelek z kremowym nadzieniem i orzechem laskowym w czekoladzie 100 g. Pzrechowywać w suchym i chodnym miejscu.