Stan: Ten produkt nie występuje już w magazynie
Nowy produkt
Ciasto biszkoptowe o smaku likieru jajecznego, przekładane warstwą karmelową, oblane czekoladą. Opakowanie 450g.
Data dostępności:
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||
|
Składniki: cukier, czekolada 22% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny (z soi), E476; aromat), margaryna (oleje roślinne: palmowy, rzepakowy, z ziaren palmowych, woda), pasteryzowana masa jajowa, mąka pszenna, syrop glukozowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcze roślinne (palmowy, z nasion palmy, shea, mleko w proszku odtłuszczone, alkohol etylowy 2,5%, karmel 2%, emulgator: E471, likier advocaat 1% substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole, aromaty.
Zakład Produkcji Cukierniczej " Wisła" Zbigniew Korycki, ul. por. Krzycha 1, 86-300 Grudziądz.
4 rodzaje specjałów czekoladowych w mlecznej czekoladzie: Nugatowa, Śmietankowa, Orzechowo-migdałowa, Pralinowa
4 rodzaje specjałów czekoladowych z migdałami: Orzechowo-migdałowa, Biała z migdałami i chrupkami, Deserowa mleczna z migdałami, Mleczna z migdałowym nugatem.
Wisełka w czekoladzie, ciasto biszkoptowe przekładane warstwą kakaową z alkoholem oblane czekoladą. Opakowanie 450 gram.
Cukierki kakaowe o smaku pomarańczowym z alkoholem w czekoladzie. Opakowanie 350gram.
Ferrero Rocher Chrupiący wafelek z kremowym nadzieniem i orzechem laskowym w czekoladzie 100 g. Pzrechowywać w suchym i chodnym miejscu.