Stan: Ten produkt nie występuje już w magazynie
Nowy produkt
Salami to dojrzewający ser o bardzo delikatnej, wręcz aksamitnej konsystencji, która ma bezpośredni wpływ na przyjemność jedzenia.
W smaku delikatny, z mleczną nutą – dzięki czemu to ser uniwersalny, dedykowany całej rodzinie. Podobnie, jak w smaku, tak i w kwestii zapachu jest subtelny, mleczno – śmietankowy.
Data dostępności:
| Wartości odżywcze w 100g | |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1463 kJ / 352 kcal |
| Tłuszcz | 27 g |
| w tym kwasy nasycone | 17 g |
| Węglowodany | 1,3 g |
| w tym cukry | 0 g |
| Białko | 26 g |
| Sól | 1,6 g |
Składniki: Mleko, sól, bakterie fermentacji mlekowej (laktoza), stabilizator - chlorek wapnia, barwnik - annato.
Spółdzielcza Mleczarnia Spomlek
ul. Kleeberga 12
21-300 Radzyń Podlaski
Ser dojrzewający typu holenderskiego o delikatnym, lekko mlecznym smaku. Polecany na tosty i kanapki. Przechowywać w temperaturze 0°C do +10°C.
Dojrzewający ser typu szwajcarsko-holenderskiegoz nielicznymi, drobnymi oczkami. Łagodny w smaku, wyróżnia sie dyskretnym aromatem z mleczną nutą. Przechowywać w temperaturze 0°C do +10°C. Zawartość laktozy poniżej 0,01g/100g.
Tradycyjny ser dojrzewający stworzony przez radzyńskich serowarów. Wyróżniają go liczne oczka oraz słodkawy smak dopełniony orzechową nutą. masa netto :135g Przechowywać w temperaturze 0°C do +10°C.
Serek homogenizowany o smaku truskawkowym. Masa netto: 150g Produkt przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C.
Serek homogenizowany z kawałkami czekolady. Masa netto: 150g Produkt przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C.