Stan: Ten produkt nie występuje już w magazynie
Nowy produkt
Torcik Wedlowski ręcznie dekorowany 250g, jedyny w swoim rodzaju przekładany kremem orzechowym oblany intensywną wedlowską czekoladą.
Data dostępności:
Wartości odżywcze |
|||||||||||||||||||||||||||||||
|
Składniki: czekolada deserowa 33% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyny sojowe, aromat), cukier, mąka pszenna, tłuszcz roślinny (palmowy), mleko pełne w proszku, serwatka w proszku (z mleka), miazga z orzeszków arachidowych (4%), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, mąka żytnia, olej słonecznikowy, jaja w proszku, maltodekstryna, emulgator (lecytyna sojowa), sól, substancje spulchniające (wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu, pirosiarczyn sodu), aromat, Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 45%. Może zawierać orzechy.
LOTTE Wedel Sp. z o.o., ul. Zamoyskiego 28/30, 03-801 Warszawa.
4 rodzaje specjałów czekoladowych w mlecznej czekoladzie: Nugatowa, Śmietankowa, Orzechowo-migdałowa, Pralinowa
4 rodzaje specjałów czekoladowych z migdałami: Orzechowo-migdałowa, Biała z migdałami i chrupkami, Deserowa mleczna z migdałami, Mleczna z migdałowym nugatem.
Wisełka w czekoladzie, ciasto biszkoptowe przekładane warstwą kakaową z alkoholem oblane czekoladą. Opakowanie 450 gram.
Ciasto biszkoptowe o smaku likieru jajecznego, przekładane warstwą karmelową, oblane czekoladą. Opakowanie 450g.
Cukierki kakaowe o smaku pomarańczowym z alkoholem w czekoladzie. Opakowanie 350gram.
Ferrero Rocher Chrupiący wafelek z kremowym nadzieniem i orzechem laskowym w czekoladzie 100 g. Pzrechowywać w suchym i chodnym miejscu.